LeerKrachtig Onderwijs

(0318) 308 760

Investering

Man maakt aantekeningen achter zijn computer

De aanschaf van een nieuwe reken- of taalmethode voor school vraagt een flinke investering. Het kost vaak zo’n 8 jaar voordat deze uitgave zich heeft terugbetaald. En dan is het de vraag of de methode nog steeds inzetbaar is vanwege herziene opvattingen over goed onderwijs.

Leerkrachtig Onderwijs gaat uit van de bestaande methodes op school. Het team leert – methodeonafhankelijk – hoe ze het reguliere lesmateriaal aan kunnen bieden op basis van de leerstijl van de kinderen in de klas.

Basistraining

Om de implementatie succesvol te laten verlopen is het noodzakelijk om minimaal twee leerkrachten de training Kernvisie methode module didactisch te laten volgen. Bij scholen met parallelklassen geldt een minimum van drie leerkrachten.

De kosten per persoon bedragen € 675,00.

Implementatie en begeleiding

Alle leerkrachten worden geschoold in de basisprincipes van de Kernvisie methode. Het volledige traject (introductie, implementatie, begeleiding, ouderbijeenkomst en evalutie) wordt begeleid door een onderwijsprofessional met ruime ervaring.

De totale begeleiding en implementatie inclusief materialen bedraagt € 5000,00.

Jaarlijkse terugkommiddag

Jaarlijks vindt er een terugkommiddag plaats zodat bijsturing mogelijk is.

De kosten voor de jaarlijkse terugkommiddag bedragen € 250,00.

Additionele begeleiding

Aanvullende uren begeleiding op aanvraag à € 85,00 per uur.

Wat anderen zeggen

 • 10 maart 2017

  Wij zijn duidelijk, wij zijn leerkrachtiger geworden zoals de trainers vooraf aangaven.

  Lees hier het hele verhaal

  Josine (leerkracht groep 7) - Veenendaal
 • 31 maart 2016

  Eén van mijn leerlingen had enorm veel moeite met rekenen. Nadat ik het uitgelegd had via de Kernvisie methode, maakte hij enorme sprongen. Hij is nu zelfs in staat de klas uit te leggen hoe het werkt!

  Leerkracht (groep 6) - Veenendaal
 • 31 maart 2016

  Ik was heel huiverig om de stof anders aan te bieden. Ik werd gestimuleerd om het wel te doen. Ik had niet kunnen bedenken dat het effect zo groot zou zijn. LeerKrachtig Onderwijs, jullie hebben mijn werk weer leuk gemaakt.

  Leerkracht (groep 3) - Veenendaal